AXI Partnerships

Het Stock Control System is een zeer succesvolle oplossing in de supermarkt branche. Het zorgt voor automatische bevoorrading en optimale voorraden. LTT zorgt voor de algoritmes, AXI ontwikkelt en beheert de software.

De frisse nieuwe user interface van de AXI Retail software is ontworpen door topdesigners van e-sites; een internetbureau uit Breda.

Met GRIP van Recentes worden alle door de inkopers gemaakte afspraken opgevolgd en afgerekend. GRIP is een idee van Recentes en wordt ontwikkeld door AXI.

MSO verzorgt het hardware onderhoud, inclusief response- en uptime garantie en vervangende apparatuur voor uw retail business.

Voor de installatie, het preventief onderhoud en de onsite reparaties van uw kassasystemen biedt IRS toegevoegde waarde. Een voordeel van deze partner is dat zij constructeur onafhankelijk zijn.

Voor het uitrollen van nieuwe hardware in uw winkel of voor field service support op de POS systemen kunt u vertrouwen op de expertise van Hollander Techniek.

Onze mobiele toepassingen op de winkelvloer draaien op Zebra devices. Bij de ontwikkeling van deze oplossingen werken wij nauw samen met Zebra engineers.

Tijdens winkeltijden, plus een uur voor en na opening kunnen retailers terecht bij de AXI Servicedesk. De eerstelijns support wordt geleverd door Call-IT, die beschikt over skilled agents met veel AXI RS expertise.

U kunt bij ons terecht voor een gecertificeerde integratie tussen AXI RS en de Xenta en Yomani betaalautomaat van Atos.

Wij bieden een gecertificeerde integratie tussen AXI RS en de VX 820 ITS betaalautomaat. Deze ondersteunt contactloos betalen en is geschikt voor debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

OK is de innovatieve, alles-in-1 betaaloplossing op de mobiele telefoon. AXI is vanaf het eerste uur partner.

Payplaza is leverancier van betaalautomaten. Het Payplaza product portfolio, gekoppeld aan het AXI RS kassa systeem, biedt u de optimale flexibiliteit in de inrichting van uw winkelvloer en het daarbij afrekenen van de producten.

Dankzij een koppeling met het CM platform kunnen we nu ook iDeal QR aanbieden als betaalmethode. Uw klant kan dankzij iDeal QR snel en veilig betalen met zijn mobiele telefoon, zonder tussenkomst van pinpas of identifier.

Veilig omgaan met contant geld in de winkels kan via de SafePay automaten. Er is een koppeling met de AXI RS kassa beschikbaar.

De AXI Retail suite heeft een integratie met de loyalty webservice van TCS. Retailers kunnen bij TCS terecht voor een cadeaucard oplossing waarbij ze geheel ontzorgt kunnen worden.

De AXI Retail suite heeft een integratie met de services van Hand waardoor u aan de AXI RS kassa o.a. elektronische giftcards, gamecards, coupons en vouchers kunt verkopen.

De AXI Retail suite heeft een integratie met de loyalty-in-a-box module van Intersolve. Hierdoor is de elektronische cadeaucard en loyalty functionaliteit beschikbaar zonder extra terminal.

ICP biedt complete oplossingen voor cadeau-  en klantenkaarten, prepaid evouchers en producten van de Nationale Loterij, geïntegreerd in het AXI RS kassasysteem.

Alle applicaties uit de AXI Retail suite zijn htlml5 based webpagina’s die we ontwikkelen met behulp van Apex technologie uit de Oracle technology stack.

 

SERVING THE DIGITAL CUSTOMER

 

AXI ontwikkelt en implementeert innovatieve oplossingen voor grote en middelgrote retailketens. AXI Retail Solutions helpen om de klant een goede omnichannel shopervaring aan te bieden, de klantenbinding te versterken en de bedrijfsprocessen te verbeteren.