365 retail support

Net zoals u werken wij hard aan de klanttevredenheid. Via continue monitoring van alle transacties en de datacommunicatie, eerste-, tweede-, derdelijnssupport en goed uitgewerkte procedures bieden wij de zekerheid dat uw verkoopproces altijd kan doorgaan: 24 uur per dag. Dit alles conform het overeengekomen service level agreement.

Om de retailorganisatie extra te ontlasten kan de centrale retailomgeving worden ondergebracht in de AXI Cloud. Met AXI Cloud kiest u voor een managed cloudoplossing die perfect aansluit op de behoefte van uw retailorganisatie. Uw cloudomgeving wordt op een schaalbare en kostenefficiënte wijze beheerd in één van de Nederlandse of Belgische AXI Datacenters. De AXI ITS 24-7 Managed Cloud Services worden gewaarborgd door het kwaliteitskeurmerk ISAE 3402.

De vinger aan de pols

Als AXI klant bent u altijd 'in control'. Via een handige app voor smartphone kunnen alle service- gerelateerde processen mobiel worden opgevolgd.

 

Ook de SLA communicatie afspraken, inclusief escalation management in het kader van 24-7 ondersteuning maken deel uit van deze app.

De AXI servicedesk biedt extra zekerheid

aan de fysieke winkel

  • Winkelmedewerkers kunnen bellen tijdens de winkeltijden, plus één uur voor en één uur erna
  • Telefonische oproepen worden binnen de 20 seconden beantwoord (meer dan 90% van de gevallen)
  • Een prioriteitenmatrix, gebaseerd op het ITIL-concept, zorgt ervoor dat high priority issues supersnel worden aangepakt en opgelost.

 

SERVING THE DIGITAL CUSTOMER

 

AXI ontwikkelt en implementeert innovatieve oplossingen voor grote en middelgrote retailketens. AXI Retail Solutions helpen om de klant een goede omnichannel shopervaring aan te bieden, de klantenbinding te versterken en de bedrijfsprocessen te verbeteren.