AXI Partnerships

Het Stock Control System is een zeer succesvolle oplossing in de supermarkt branche. Het zorgt voor automatische bevoorrading en optimale voorraden. LTT zorgt voor de algoritmes, AXI ontwikkelt en beheert de software.

De frisse nieuwe user interface van de AXI Retail software is ontworpen door topdesigners van e-sites; een internetbureau uit Breda.

Tijdens winkeltijden, plus een uur voor en na opening kunnen retailers terecht bij de AXI Servicedesk. De eerstelijns support wordt geleverd door Call-IT, die beschikt over skilled agents met veel AXI RS expertise.

Goed werkende kassasystemen en betaalautomaten zijn een kritieke factor voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. De deskundige engineers van onze partner Detron kunnen zorgen voor 24/7 onderhoud op de hardware in uw winkels.

De AXI Retail suite heeft een integratie met de loyalty-in-a-box module van Intersolve. Hierdoor is de elektronische cadeaucard en loyalty functionaliteit beschikbaar zonder extra terminal.

De AXI Retail suite heeft een integratie met de loyalty webservice van TCS. Retailers kunnen bij TCS terecht voor een cadeaucard oplossing waarbij ze geheel ontzorgt kunnen worden.

De AXI Retail suite heeft een integratie met de services van Hand waardoor u aan de AXI RS kassa o.a. elektronische giftcards, gamecards, coupons en vouchers kunt verkopen.

U kunt bij ons terecht voor een gecertificeerde integratie tussen AXI RS en de Xenta en Yomani betaalautomaat van Atos.

Wij bieden een gecertificeerde integratie tussen AXI RS en de VX 820 ITS betaalautomaat. Deze ondersteunt contactloos betalen en is geschikt voor debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

Nog nooit werd de AXI RS data zo mooi vormgegeven als in de fraaie dashboards van Tableau. U krijgt razendsnel inzicht in de hardlopers en winkeldochters, de hoogst scorende winkel ...

Alle applicaties uit de AXI Retail suite zijn htlml5 based webpagina’s die we ontwikkelen met behulp van Apex technologie uit de Oracle technology stack.

Onze mobiele toepassingen op de winkelvloer draaien op Zebra devices. Bij de ontwikkeling van deze oplossingen werken wij nauw samen met Zebra engineers.

Als u wil dat uw winkelmedewerkers vanaf de eerste dag zelfstandig kunnen werken biedt de Just Kassatrainer een unieke online training die een klassieke opleiding vervangt.

Veilig omgaan met contant geld in de winkels kan via de SafePay automaten. Er is een koppeling met de AXI RS kassa beschikbaar.

Voor de installatie, het preventief onderhoud en de onsite reparaties van uw kassasystemen biedt IRS toegevoegde waarde. Een voordeel van deze partner is dat zij constructeur onafhankelijk zijn.

ICP biedt complete oplossingen voor cadeau-  en klantenkaarten, prepaid evouchers en producten van de Nationale Loterij, geïntegreerd in het AXI RS kassasysteem.

 

SERVING THE DIGITAL CUSTOMER

 

AXI ontwikkelt en implementeert innovatieve oplossingen voor grote en middelgrote retailketens. AXI Retail Solutions helpen om de klant een goede omnichannel shopervaring aan te bieden, de klantenbinding te versterken en de bedrijfsprocessen te verbeteren.

 

U heeft een vraag?

 

 

Formulier ontvangen